miércoles, 14 de febrero de 2007

Sporttista menoa

Ei täällä Monterreyssä vain syödä herkullisia tacoja ja harrasteta penkkiurheilua, vaan urheillaan! TEC:illä on loistavat urheilumahdollisuudet aina uimisesta ja koriksesta aina miekkailuun. Tähän mennessä olen käynyt testailemassa vain Taebo-aerobic thaiboxin sekoitusta, pilatesta sekä Zumba-tanssituntia, joka onkin tätänykyä lempparini.

Tunnin aikana tanssitaan merengue:tä, salsaa, cha-cha:ta, cumbaa ja monia muita tansseja. Viime viikolla olin puolirampa koko viikon lopputunnin jalkakyykkysarjojen jälkeen, mutta tällä viikolla oli onneksi vain vatsalihasliikkeitä.

Ja miksi kaikki tämä? Jotta saisin yleiskunnon riittävälle tasolle että voisi kiivetä Cerro de la Silla vuorelle. Se on siis se iso satulan näköinen vuori joka näkyy usein kuvien taustalla. Käytiin pari viikkoa sitten harjoittelemassa Chipinquen luonnonpuistossa, kiivettiin noin 1h ylös ja saman verran alas. Mukavaa oli!

Ylhäällä oli mukavaa syödä eväitä. Mukana vasemmalta lähtien Guillermo, Mike, Alexandra, Eeva ja Marjo.


Chipinquen vuori on aika lähellä EGADE:a, eli San Pedron kunnassa. Melkein kaikkien talojen pihassa oli uima-allas..

Matka alas oli liukas!


Iloiset ja onnelliset vuoren valloittajat matkalla syömään tacoja!

Tänään illalla lähdetään Zacatecasin hopeakaupunkiin viikonlopuksi. Matkalla takaisin piipahdetaan Real de Catorce:n aavekaupungissa. Hasta la vista läksyt, bienvenido loma!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hej Niina!
Vad roligt att se hur bra du har det! Zumba låter roligt!
Här fixas det sista på årsfesten, som är inom några veckor. Ikväll skall vi göra blinier med Iiro, ha en skön hemmakväll, säkert den första lördagen det här året, det har varit fullt upp. Sprang på Tuomo vid Stockmans hörn här en dag, han var också ganska bråd med jobb och spex. Vi skall med Iiro och se på spexet Pomosapiens, roligt!

Niina dijo...

Hejsan!

Nej va roligt att höra från dig! Vi kom just hem från Zacatecas och Real de Catorce, har massor med foton jag vill ladda up hit om några dagar.

Hoppas faktist allt går super med årsfesten, och att ni har roligt!

Hälsa Iiro från mig!
Puss o kram,
Niina

Anónimo dijo...

ihanpa ovat raamikkaita nuo teidan henkivartijat etta ei kuka tahansa kay kimppuun...kylla kalpenenvat meidan Porto Carras golf-viikonloput teidan viikonloppujen rinnalla. kiipeily ylos ja alas vuorenrinnetta tekee kylla hyvaa ruumiille ja sielulle...Thessalonikista Mamma