miércoles, 3 de enero de 2007

Arrivando en Monterrey

Pimeänä uudenvuoden aamuna lähdin Helsinki Vantaalta klo 7.45 Lontoon kautta seikkailemaan Mexico Cityyn. Helsinki-Lontoo välillä iski heti kulttuurishokki, kun aamiaiseksi tarjoiltiin kylmä vehnäsämpylä jonka täytteenä oli nakki ja sipulia! Onneksi Lontoon kentältä sai (mojovaan hintaan) oikein maukkaan aamiaisen. Muuten matka sujui oikein mukavasti; varsinkin Atlantin yli mennessä aika hurahti kun katsoin omalta pikkutelkkarilta 4 elokuvaa : )

Vierailu Mexico Cityssä jäi lyhyeksi, koska saavuttuani Mexicoon imigraatioprosessin jälkeen kävin vain lentokenttähotellissa nukkumassa, ja jatkoin matkaa Monterreyhin. Harmikseni Mexico City:ssä oli kova sumu, ja kaikki lennot olivat myöhässä, ja lento Monterreyihin lähti 2 tuntia aikataulusta myöhässä.

Monterreyssä odottelemassa oli ystäväni Fernando, sekä sateinen sää. Fernando oli viime vuonna Suomessa vaihdossa, ja suomalaisten tutoreiden huolehdittua hänestä tarjoutui ystävällisesti majoittamaan minut kunnes löydän oman asunnon.

Ensimmäiset päivät sää oli todella pilvinen ja sateinen, mutta nyt onneksi nautitaan auringonpaisteesta. Ensimmäisen viikon unet ovat olleet aika hepposia, koska aikaero Suomen ja Meksikon välillä on 8 tuntia. Nyt alkaa iltaisin jo nukuttamaankin : )

No hay comentarios: