viernes, 26 de enero de 2007

Far Far West

Tämä post tulee pari päivää myöhässä siitä syystä että turhauduin Blogpostin tapaan käsitellä kuvia; ois pitäny itse pistää nettisivut pystyy..

Viime torstaina Alexin ystävä Guillermo kutsui meidät eilen paikalliseen Rodeobaariin nimeltä Far West. Olimme kuulleet hurjia tarinoita paikasta, mutta emme aavistaneetkaan mitä kaikkea oli tiedossa..


Kutsuimme ensin "escort"-pojat illalliselle, tarjolla oli tacoja (eli tortilloja suomeksi) eurooppalaisittain. Pieni keittiömmekin lämpeni väkimäärästä!

Kämppistytöt valmiina illanviettoon: Marjo, minä, Alex ja Eeva.


Meitä oli reilun kokoinen vaihtariporukka liikkeellä Far Westissä, vasemmalta Gina (Napoli), Marjo, Ryan (Alabama), Alex ja alhaalla saksalainen Sabine.


Keskellä on ystäväni Fernando, ylhäällä cowboy-hatussa taas Alexin Ranskassa tapaama ystävä Guillermo joka kyyditsi meidät Far Westiin ja takaisin.



I'm a Cowboy babe! Guillermo oli ainoa jolla oli cowboy hattu, joten toki kaikkien piti saada vuorotellen kokeilla sitä : ) Keskellä siis Marjo ja oikealla Alex.

Far West on siis kaupungin laitamilla oleva rodeobaari, joka on ainakin kolmen urheiluhallin kokoinen. Yhdessä hallissa oli rodeshow, toisessa tansiittiin ja kolmannen puolella pystyi kokeilemaan sähköhärkää. Saavuimme juuri sopivaan aikaan nähdäksemme rodeo-show:n lopun:


Show:n lomassa yleisöä viihdyttivät nämä rodeo-pellet, jotka mielellään myös poseerasivat!



Rodeo-härät olivat villimpiä kuin koskaan, ei niiden kyydissä pysynyt kukaan kauempaa kuin puoli minuuttia. Yksi mies meinasi jäädä alle, mutta onneksi oli aina kaveri pelastamassa härän jaloista.. Niistä oli yllättävän hankala ottaa kuvia.



Toki illan show:hun kuului myös live-bändi, jonka tahtiin kaikki tanssivat sellaista humppamaista musiikkia. Guillermo (Monterreystä kotoisin) kehui minua hyväksi norteño-tanssijaksi, johtuisikohan ukin kanssa harjoitellusta humpasta?

Baari on kuulemma aina täynnä torstaisin. Sisäänkäynnin kohdalla kiellettiin miehiltä pitkät hiukset, korvakorut, ja paita piti laittaa housuihin. Tytöiltä kiellettiin vain hameet ja tennarit: Näin saadaan aito fiilis baariin.

Meille illan pääshow oli tietenkin sähköinen rodeo-härkä. Ensin en meinannut hypätä kyytiin, mutta jos on näin pitkälle tultu, niin pitäähän sitä kokeilla. Muistoksi jäikin sitten aika iso mustelma :)



Tässä fiilis ennen härän selkään hyppäämistä..


Yee-haa!


Pidä vain tiukasti kiinni..


O-ou!




Myös toiset tytöt hyppäsivät kyytiin, villiä menoa!

Loppuilta menikin porukalla tanssiessa:


Kuka vie ja ketä?

Täytyy myöntää että paikka oli täysin erilainen suhteessa mihinkään muuhun mitä olen koskaan nähnyt. Onneksi oltiin kuitenkin porukalla liikkeellä, sillä heti kun pöydästä lähti ilman miesseuraa, oli jo joku kyselemässä saako liittyä seuraan.. En tietenkään yhtään pistänyt silmään vaaleine hiuksineni ja vaaleanpunaisen takin kanssa : )







Lopuksi vielä pari kansainvälistä tanssillista taidonnäytettä!

No hay comentarios: