viernes, 12 de enero de 2007

Kipeänä kaukaa kotoa

Sairastuin sitten viime yönä todella voimakkaaseen oksennustautiin. Olo on ollut koko päivän todella heikko, ja mikään ei maistu. Pitää siis jatkossa olla entistä varovaisempi ruokien kanssa, vaikka tämä luultavasti virus olikin.

Nyt on olo jo paranemaan päin, vaikka päivällä meinasi iskeä pahemmanlaatuinen koti-ikävä. Sairastaminen on aina tylsää, mutta vielä tylsempää ulkomailla.. Onneksi kämppikseni pitivät hyvää huolta minusta, ja passasivat sängynpohjalla makaavaa aavetta :)

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Pärjäile! Ruotsissakin on kuulemma oksennustautia liikkeellä, jos yhtään lohduttaa.

Anónimo dijo...

Mä kans tappelin kans jonkinnäkösen suolistobakteerin kanssa viimeiset pari viikkoa reissusta (ja itseasiassa vieläkin). Siihen tottuu, mutta ei se kivaa ole. Jännittävää on se että sain sen bakteerin kuitenkin melko hienosta ja kalliista ravintolasta, vaikka olin syöny kadulta käytännössä joka päivä.

Anónimo dijo...

Olisi kiva saada lisaa kuvia ja matkakertomuksia. Campus tuntuu kylla ylattavan hyvalta kun ottaa huomioon etta Meksikossa. Taalla Eurooppa karsii myrskyn keskella, nauti auringosta ja valosta!

Niina dijo...

Heips,

laitan matkakertomuksia jahka päästään reissun päälle: meidän viikonlopun reissu Real de Catorceen peruuntui, koska siellä ois ollu vielä kylmempi. Ens viikonloppunakin pitää jäädä kouluun, mut sen jälkeen lähdetään tien päälle, kiitos Meksikolaisten halpalentoyhtiöiden!