miércoles, 25 de abril de 2007

Karibianmeren rannalla

Rantateema on jatkunut pari viime paivaa Cozumelilla, Playa del Carmenilla ja Tulumissa, ja hyva niin, silla huomenna jatketaan matkaa Chichen Itzan raunioille, ja suunnataan sisamaahan pariksi viikoksi. Jouduin siis tanaan hyvastelemaan turkoosin Karibianmeren, mutta lupauduin palaamaan joskus toiste.

Ei olla oikeastaan muuta tehty kun syoty, juotu ja nautittu rannasta, mutta mitapas muuta taalla kannattaakaan tehda.






Snorklaamassa ja katsomassa ihania kaloja.


Tassa meidan bungalowin nakoala aamulla, ei ollut kovin kiire pakkailemaan aamulla, kun vaan haaveiltiin ikkunan aarella tuulessa. Unet toisaalta ei ollut mitenkaan kovin makeat, ensimmaisena yona vain tuuli, ja toisena yona jopa "maailman parhaat unenlahjat"-Niina ei saanut unta kun satoi vetta... Se siita bungalowien hehkutuksesta, on loppujen lopuksi aika rankkaa kun kaikki kamat on hiekassa, ja valot sammutetaan klo 21.


Annina ja meri.


Aurinkoa pitaa palvoa kun sita kerran on. Kylla, aiti ja muut huolestuneet, meilla on 30 suojakertoimet paalla, ja oltiin melkein koko aika varjossa :)


Kaytiin myos kurkkaamassa Tulumin rauniot, jotka ovat mahtipontisesti kallionkielekkeella Karibianmeren rannalla. Hienon paikan olivat Maya:t valinneet.

Tama puu ei siis ole rhododendron niinkuin olen monille vaittanyt, se on bougainvilla, ja oikein kaunis sellainen.


Lammin tuuli, ja kaunis meri. mmm.


Ja lopuksi viela todistukseksi, etta ollaan Anninan kanssa samassa paikassa, eika huijjailla photoshopatuilla kuvilla etta oltas yhdessa reppumatkalla.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ihanalta nayttaa - voi etta kun paasis sukeltaan sinne nyt! Aikakone, sanois Axu ja sitten jo mentais...

Eeva dijo...

Voi Niina... mä tulin tänään kotiin. Masentaa ja ahdistaa. Ei kasva palmupuut eikä solju espanjan kieli korvissa. Avokadoja sentään kävin heti ostamassa, 5 kpl hintaan 4,50 e - voi tsiisis!

Te saitte käytyä Tulumin raunioillakin! Me vietettiin tulumissa 5 päivää, mutta laiskoina tyttöinä rauniot jäi näkemättä.

Voi itku ja ahdistus, Mána soi ja sydämeen sattuu. Nauti lomasta ja loppuajasta onnentyttö. Fiilistellään sit yhdessä Mehicoa täällä kun palaat. (Mä lupaan sit tehdä sen mud caken;)

Haleja Besos! eevis

Yann dijo...

Woaa

I have been out of this website a short time and now I am just jealous ;-)
Road trippin Mexico and nice beaches... Way cool.
Enjoy the rest of the trip!

Niina dijo...

Hei Eevis ja muut!

Pelkaan jo etukateen tuota tunnetta, onneksi tarjolla on ryhmatukea, voidaan pitaa kimppaguacamolefrijoles-vieroitusoireiltoja, tai jotain :)

Pitaa vaan nauttia kaikesta siita mita on ehtinyt kokea, ja onneksi on miljardi valokuvaa muistuttamassa!

Hauskaa vappua (myos Marjolle, ja muille tytoille)!!

and Yann, i really recommend you do your next trip with Barbara here, its a perfect paradise!

Con cariño,
Niina

Anónimo dijo...

Kyllä on kauniit siniset merinäkymät.

Yhteiskuvassa olette kuin kaksi marjaa. :)

Hauskaa loman jatkoa!

Tarja