domingo, 29 de abril de 2007

Hikea pukkaa tropiikissa

Tassa on viime aikoina tultu nahtya ja koettua niin paljon, ettei oikein tahdo itsekaan pysya enaa perassa. Kunnon turisteina ollaan Anninan kanssa kierretty huimaa vauhtia kaikkia nahtavyyksia, ja kylla ovat sen arvoisia! Viimeisen viikon aikana ollaan nahty niin erilaisia asioita, ettei tahdo pieni paa ymmartaa.

Tassa vahan tunnelmia sen jalkeen kun siirryimme rannalta sisamaahan:



Hyppasimme Tulumista bussiin ja vietimme paivan Chichen Itzan raunioilla. Kuuma tuli, mutta olipas mahtavat rakennelmat!


Illalla otimme bussin Meridaan, jossa olikin kuuma! Hikea pukkasi, kun tytot kavivat kampaajalla, pesivat pyykit ja ostivat koruja. Takaisin sivilisaation pariin :) Tassa elavainen tori iltavalaistuksessa. Paikallisilla oli vaalit menossa, ja paanaisehdokkalla oli omat tukijoukot kannustamassa ja tanssimassa ehdokkaan reggaeton-laulun tahtiin!?



Meridasta otimme yobussin Palenquen raunioille. Yobussi oli Palenquessa klo 5 aamulla, ja tytot aivan pollamystyneita. Onneksi saatiin ihana hotellihuone (omalla suihkulla!), nukuttiin pari tuntia ja lahdettiin katsomaan raunioita. Kuvassa official tour-guide Annina.




Palenquen rauniot ovat Maya-intiaanien rakentamia, ja loytyvat keskelta sademetsaa. Tutustuttiin mayojen (tai miten ikina se kirjoitetaankin suomeksi) kulttuuriin koko aamupaivan sademetsan kuuman kosteassa ilmassa. Sen jalkeen maistuikin vilpoisa uinti hotellin poolissa.

Lonely Planet and zen.


Eivat olleet mitaan pienia taloja rakentaneet ilman pyoraa, koneita tai tyokaluja.


Tasta kuvasta nakyy vahan mun uudet hiuksetkin, lyhyet on huomattavasti vilposammat sademetsassa :)

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hahahahaaa!

"Lonely Planet and zen." Meikäläinen on ruvennu harrastamaan teetä ja vähän zen-henkistä kirjallisuuttaki. Ai niin, Niina, kai tiesit Anniinan olevan mun serkun serkku. Käy lukee mun blogia: mielipaha.blogspost.com