martes, 10 de abril de 2007

The parks of Morelia

We made a stop of a couple of nights in Morelia. The town is full of beautiful little parks, which we enjoyed walking around.

The main cathedral in the central plaza, the zocalo. Apologies for the owner of the car I used to shoot this pic :P
Happy company :)
There is an acqueduct running through the city, quite impressive 200 arches that are lit up at night.
Another refreshing with a chill waterfountain. Check out the rainbow.
In the year 2000...

An the story continues, we are now enjoying Guadalajara, and next heading off to the beach. Annina will be joining me on the 18th, and we will head to conquer the south Mexico!!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Tuomo - toi matkaparta heti pois! Mamma

Anónimo dijo...

Matkaparta?? Sehän on ollut jo syntymästä asti.

:))

Anónimo dijo...

Guadalajara on ihan kingi mesta. Törmättiin siellä joskus jossain juppibaarissa yhteen suomalaiseen jäbään ja sen meksikolaisiin kavereihin. Lähettiin ryyppäämään. Paikallinen jäbä nimeltä Marco kaahaili suurkaupungin kaduilla ehkä 80-100 km/h ja ajoi toistuvasti punaisia päin. Onneksi olin niin kännissä, etten oikein tajunnut pelätä. Loppujen lopuksi se jätkä pakitti jonkun sadan metrin pätkän yksisuuntaisella valtaväylällä, koska tartti päästä automaatille. Poliisit huomas ja tuli kuumottelemaan rynnäkkökiväärien kanssa ja halus meiän passit aseella uhanten. Pelotti, koska luulin joutuvani meksikolaiseen putkaan raiskattavaksi. Se Antti, suomalainen johon törmättiin, kuitenkin rauhoitteli. Marcon isöisä oli nimittäin Mexico Cityn poliisipäällikkö. Jäbä vaan selitti pikkupoliiseille isoisästään ja poliisit toivotti hyvää illanjatkoa. Ois varmaan gyybelit saanut potkut, jos ois jotain meille tehny. Korruptio on perseestä, vaikka se siinä tilanteessa ihan hyvältä jutulta tuntuki.

piis,

matti